Vecka tio!

Imorgon är det måndag igen, kul! Vi har sjukstuga här hemma i helgen men om veckan startar enligt plan så blir det såhär: Första dagen på veckan ägnar jag åt mångfald och mänskliga rättigheter. Jag ska medverka på Marks kommuns mångfaldsutbildning. Som jag tidigare har nämnt så hålls den för alla personal och alla förtroendevalda. Nu är det bara några utbildningstillfällen kvar. Barnens skola är stängd så att personal inom skolan ska kunna få denna utbildning, så barnen får följa med mig på jobbet. Det brukar de tycka är kul!
 
Tisdag är en speciell dag - internationella kvinnodagen 8 mars! Kommunen har ett årligt arrangemang på morgonen som jag har tänkt gå på. Fika och en filmvisning på temat. I år är det "Suffragette". Det blir kul! Sedan har jag interna partimöten i stort sett hela dagen. 
 
På onsdag är det, som i stort sett alla onsdagar, kommunstyrelsens arbetsutskott. Många ärenden och när vi är klara där framåt eftermiddag/kväll åker jag direkt till vår partilokal i Skene på möte med det verkställande utskottet i Socialdemokraterna i Marks styrelse. Lång och obegriplig mening =) Men vi ska bland annat planera vårt styrelsemöte som är 14 mars. Efter att vi är klara så är det dags för "ombudsträff" i Socialdemokraterna i Mark inför partidistriktets årsmöte. Alla som är ombud från Mark brukar träffas innan årsmötet och gå igenom alla handlingar osv. Det brukar vara himla kul att ses så många partikamrater samtidigt! 
 
På torsdag har jag möte med socialnämndens presidie. Mitt på dagen ska jag inleda ett utbildningstillfälle i mångafaldssatsningen. Jag ska också träffa ett par som ska gifta sig och har frågat om jag vill vara vigselförrättare på deras vigsel i sommar. Jag är en färsking som vigselförrättare, fick mitt förordnande av länsstyrelsen i somras. Hittills har jag fått den fina äran att viga 6 stycken par. Här kan du läsa mer om borgerlig vigsel i Marks kommun. Det ska bli roligt att träffa paret och prata om hur de vill ha sin vigsel. En av kommunens medarbetare, Lennart, går i pension och jag ska också vara med på hans avtackning och ge honom en riktigt go kram och stort tack för hans arbete.
 
På fredag har jag inga möten inbokade. På lördag morgon åker jag till Örebro för kommunalrådskonferens med Socialdemokraterna. Det ska bli riktigt kul att träffa kollegor från landet över. På söndag kväll kommer jag hem igen, taggad till tusen.
 
Nu hoppas jag bara att alla är friska och glada imorgon när veckan börjar. Tills dess ska jag läsa en bra bok. Ha en riktigt bra vecka vänner! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0