Vecka 9. Våren är här!

Igår var det måndag! Då träffade kommunstyrelsens presidium alla nämndernas presidier, en halvtimme i taget. Vi har sådana här möten varje månad och stämmer av det aktuella läget, ekonomi och verksamhet osv. På kvällen var jag i Borås på distriktsstyrelsemöte. 
 
Idag är det tisdag. Förmiddagen ska jag ägna åt att fördjupa mig på samrehab inför fredagens ägarmöte. På lunchen ska jag på Yoga, härligt!!! På eftermiddagen har jag möte i Borås om Viskadalsstråket, dvs Viskadalsbanan och väg 41 med trafikverket, Varberg och Borås kommuner. På kvällen är det kommunstyrelsegrupp med Socialdemokraterna.
 
Imorgon är det onsdag, då är det kommunstyrelsens arbetsutskott på förmiddagen och kommunstyrelse på eftermiddagen. 
 
På torsdagen ska jag till Borås för överläggning om Utväg Södra Älvsborg. Innan det ska jag inleda en av utbildningstillfällena som kommunen har för anställda och förtronedevalda när det gäller mänskliga rättigheter. Varför har kommunen en sådan satsning? Det kosta svaret är; för att vi Socialdemokrater i en motion föreslog det. Det längre svaret är; för att vi vill att Mark ska vara för alla. Alla ska kunna arbeta här, oavsett vem man är. Och alla ska kunna bo här. Känna sig hemma och trygg i Mark. Kommunens personal och förtroendevalda är nycklar i detta. Vi måste många människoroch dagligen förmedlar vi kommunen till människor. Alla har rätt att bli rätt bemötta. Jag är stolt över vårt
 
På fredagen har vi ägarsamråd med Samrehabs ägare; Svenljunga kommun, Västra Götalandsregionen och jag är en av Marks kommuns representanter. Två gånger per år samlas vi som gemensamt äger den gemensamma rehabiliteringen för att övergripande. 
 
Lördagen blir rolig! Då har Socialdemokraterna i Mark årsmöte. Sedan hoppas jag att söndagen bjuder på fint väder så familjen kan ta sig ut på tur =) Ha en fin vecka allihopa! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0