Vecka 8 - Fullt ös!

Åh - det är sista, typ, veckan i februari. Gör inte ont alls! Snart är det mars, och redan det är härligt! Sen är det april, sedan är det maj. Och det är nog egentligen det bästa - är det inte? Hela sommaren är kvar, men det är redan härligt ute och man får lite värme av solen. Trädgården har vaknat men ogräset har inte tagit över fullständigt =) Man kan sitta  u t e  och fika. Åh. 
 
 
Men okej! Sista veckan i februari är inte så tokig heller. Helt fullproppad med saker att göra - häng med på ett djupdyk i kalendern!
 
Veckan börjar med heldagsmöte om årsredovisningen. Vi ska träffa nämnderna och prata om deras verksamhet och ekonomi under året. Följa upp att det som skulle göras har blivit gjort. Det är mycket som händer på ett år! På måndagskvällen är det fullmäktigegrupp. Då träffas alla Socialdemokrater som sitter i fullmäktige, alla som sitter i kommunstyrelsen och alla gruppledare och diskuterar, bland annat, fullmäktiges ärenden. Vi återkommer till fullmäktige senare i veckan. På tisdagen ska jag träffa kommunens säkerhetssamordnare och planera vårens öppna möte för kommunens föreningar om säkerhetsfrågor. Jag är vice ordförande i Trygghets- och säkerhetsrådet och två gånger per år bjuder vi in till ett öppet möte om olika typer av trygghetsfrågor. Vad det blir på vårens möte som öär den 23 mars kl 10-12, det vet vi inte än. Men snart! Ser fram emot träffen, det finns ett stort engagemang för dessa frågor hos Markborna. På kvällen åker jag (och hela familjen!) till Ulricehamn för att träffa partikamrater och berätta om hur vi arbetar här i Mark och allt som händer här. 
 
Mitten av veckan innebär möte med kommunala pensionärsrådet för samtal om kommunens verksamhet ur det prespektivet, och äldres behov. Kvällen ägnas åt möte med Kinna Socialdemokratiska förenings styrelse. Första mötet efter årsmötet och vi ska planera våren och året.  
 
På torsdag blir det regionutvecklingsnämnd. Jag är ledamot i regionutvecklingsnämnden som är ett regionalt uppdrag jag har. Denna gång är mötet i Skövde. Det ska bli roligt att se verksamheten där! Jag anländer till Kinna i lagom tid för kvällens kommunfullmäktige. Flera viktiga punkter på dagordningen. På fredagen är det dags för styrelsemöte, direktion som det kallas, i Boråsregionens kommunalförbund där Marks kommun är medlem. Jag är ersättare i direktionen. Helgen spenderas i Göteborg med vänner! En fulltecknad, men rolig vecka! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0