Vecka 7

Nu är det dagas för sportlovsvecka! Ränderna går aldrig ur - fast det var länge sedan jag hade sportlov så kommer alltid vecka 7 vara sportlovsveckan. Hoppas att alla lediga barn får en riktigt rolig vecka! 

 

Denna vecka är rolig tycker jag! Jag får besök av en Markbo som ringt och vill prata om några olika frågor. Ser fram emot detta. Det händer inte så väldigt ofta att någon ringer och vill boka in sig för att träffas, men jag gillar´t när det händer! Eftersom det är nytt år arbetar vi just nu med att sammanfatta år 2015 och en del av veckan kommer ägnas åt möten och inläsning av handlingar kring vår årsredovisning. Jag ska på möte och träffa Ulf Bjereld som ska prata om flyktingar. Det är alltid givande att lyssna på honom. Här hittar du hans blogg!

 

På torsdag ska hela kommunens politiska ledning träffas och prata helhetsarbete. Låter kanske lite tråkigt, men är viktigt och roligt. Är övertygad att vi blir framgångsrika när vi jobbar tillsammans. Ett möte om historiska platser i Kinna får också plats på agendan för vecka 7. Där kan jag lära mig mycket. Det är lätt att tänka att saker alltid har sett ut som de gör just nu, men så mycket har ändrats att man knappt känner igen sig på bilderna. Nu får jag chansen att träffa några riktiga eldsjälar som vill berätta om detta. Lyx! Socialdemokraterna i Marks styrelse ska också ha möte en av kvällarna. Det är alltid väldigt roligt så klart. På lördag ska hela dagen ägnas åt utvecklingsdag med vår fullmäktigegrupp. Vi ägnar mycket tid åt att utbilda och utveckla oss just nu så vi blir riktigt bra i våra roller. Det är kul! Sedan är det söndag! Då hoppas jag på en möjlighet att vara ute i trädgården.

 

Bilden - Ett glas rödbetsjuice med ingefära. Det är allvarliga sjuktider även i vårt hus. Juicemaskinen går varm med ingefära som främsta ingrediens! Ännu en anledning att se fram emot våren, när Vabruari är slut =) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0